FRA KOBJÆLDE TIL JUNGLETROMME - så budskabet kan høres

Alt for tit opleves det, at arrangementer på den keramiske scene ikke har nær så stor opbakning, som de burde have. Forklaringerne kan være flere, men centralt er, at budskabet ikke når ud. De interesserede finder simpelthen ikke ud af, at f.eks. en udstilling gennemføres. Det er ærgerligt for dig som keramikinteresseret og/eller som udstiller/arrangør.

Det gør Keramik-Relæet  noget ved.

Keramik-Relæet er, som det ligger i ordet, dén aktør, som på den keramiske scene forstærker og videresender en andens program. Idéen er, at beskeden om f.eks. en udstilling sendes til Keramik-Relæet, som så videresender den til de interesserede. Det betyder,

  • at du som keramikinteresseret nemt og direkte får besked om flere arrangementer
  • at du som udstiller/arrangør nemt får din besked ud til flere interesserede

Det er muligt at modtage besked om arrangementer i hele landet eller i én eller to geografisk udvalgte områder. Det er muligt at tilmelde sig følgende gruppe/grupper:

  1. Danmark
  2. Sjælland og Bornholm
  3. Fyn og øerne
  4. Jylland

 

Det er gratis for både afsender og modtager at deltage i Keramik-Relæet. Ingen kan modtage besked fra Keramik-Relæet, før de har tilmeldt sig. Læs om tilmelding eller om forholdsregler for udstiller/arrangør. For at sikre, at Keramik-Relæet vokser sig stærk, må du meget gerne give et link til denne hjemmeside, f.eks. fra en blog eller et diskussionsforum, fra din facebookprofil, fra din egen hjemmeside eller måske en facebookgruppe. Linket er: http://www.keramik-i.dk. På forhånd tak.